Trådløse Joystick, Gamepad PC-Spil Controller Understøtter Bluetooth-BT3.0 Joysticket Til Mobiltelefon, Tablet, TV-Box Holder

Ny vare

kr130.31

-50%

kr260.62

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: wi, mat mus, kampene spil controller, joysticket usb, joypad joysticket android, Kontrol, bluetooth audio control switch, bil pc kontrol, ns wireless gamepad, kontrol pc.

Bluetooth-Spil Controller

Denne Trådløse Bluetooth 3.0 Gamepad er et trådløst Bluetooth controller designet til cross-platform brug på iphone/Android smartphones og tablets.Denne nye race af en controller, der samler en kompakt og let design med branchens bedste cross-platform evne.Tilføj i en klassiske, velkendte layout og et genopladeligt batteri, har du friheden til at spille!Det har den fordel at være i stand til at hente støtte håndtere spillet direkte, og det kan være forbundet direkte til telefonen uden ROOT.

Bemærk:

Denne gamepad er ikke kompatibel med IOS versioner efter 13.4

Støtte Til Playstation 3

Denne gamepad kan støtte PS3 konsol, bemærk, at du skal bruge 2,4 GHz modtager!

Høj præcision 360° Rocker

Denne Bluetooth controller, der er kompatibel med alle typer af simulatorer og spil.Det vigtigste er, at det understøtter dual bekæmpe indstillinger.Den er velegnet til mange nye og gamle PC-spil.Det kan støtte Android-platform-spil og klassiske spil, der er velkendt for dig.Nyd de store spil på markedet, heldigvis!En masse af de populære spil for dig at vælge imellem, så du kan nyde det sjove af spillet!

Tekniske Specifikationer

Lavt Strømforbrug

Dette spil-konsollen bruger high-performance anden generation af fysisk teknologi, high-performance 440mAh lithium batteri, behøver du kun at oplade håndtag til 2 timer, kan du spille 10 timer ved fuld effekt!Når du har det sjovt, vil du ikke miste din entusiasme og hjælpeløshed, fordi håndtaget ikke har nogen magt!Hvis du ikke bruger gamepad i gang, når den er tilsluttet, vil det automatisk lukke ned efter 5 minutter uden betjening, lagre strøm til din håndtag!

Bemærk: Når gamepad er opladning, hvilken platform din enhed er på, hvilken platform der er LED lys vil blinke langsomt, indtil LED ' en er fuldt belyst, når den er fuldt opladet.Hvis batteriniveauet er lavt, er den tilsvarende platform lys også vil blinke for at vise din opmærksomhed!

Flere Forbindelsesmetoder

Denne Bluetooth kontrol håndtaget er kompatibel med multi-platform spil.Universal Bluetooth-forbindelse betyder, at du kan spille spil på Bluetooth-aktiverede Android-telefoner og tabletter!Det kan bruges til Android smart phones/iOS/TV bokse/PS3/laptops/PC.

Bemærk: Selv om denne gamepad er tilsluttet en Bluetooth-enhed, kan det være kompatibel med PC&TV Box&PS3-enheder, men du er nødt til at matche de særlige modtageren, når du ønsker at tilslutte controlleren til at spille spil via disse enheder.

Høj Kvalitet, Design

Gamepad er udviklet med 3D-rocker, 360° høj præcision .Komfortable cross nøglen design for en mere fleksibel og præcis styring!Ergonomisk greb, Non-slip-tekstur, mat føler, langsigtet greb er ikke træt.Denne controller-style glæde pad giver den ultimative kontrol til dine favorit spil.Positionering, følsomhed og nøjagtighed er høj.

Hvordan Til At Forbinde

Bemærk: Hvis du indtaster den forkerte tilstand, kan du annullere Bluetooth binding, før der igen at komme ind i bindingstilstand!

Android-telefon: På betingelse af controller-off,holde trykke på X + Home-tasten nede i 5 sekunder,tryk Længe på tasten kombination for 5 sekunder,fire led-lys på håndtaget er i en flash-tilstand,skal du tænde mobiltelefonen til bluetooth-søg,for at finde den tilsvarende enhed, og klik derefter på den tilsvarende tilslutning.

Ios telefon: På betingelse af controller-off,holde trykke på Y + Home-tasten nede i 5 sekunder,tryk Længe på tasten kombination for 5 sekunder,fire led-lys på håndtaget er i en flash-tilstand,skal du tænde mobiltelefonen til bluetooth-søg,for at finde den tilsvarende enhed, og klik derefter på den tilsvarende tilslutning.

PC-eller TV-box: Sæt modtageren i USB-porten, På betingelse af controller-off,holde trykke på Vælg + Home-tasten nede i 5 sekunder,vil det blive automatisk at oprette forbindelse.kabel-forbindelse,hold på START-knappen kan oprette direkte forbindelse til computeren via usb-kablet.

Funktion Knap Display

LED1=Android-V3-tilstand

LED2=iphone V3-tilstand

LED3=spillobbyen tilstand

LED4=opladningsindikator

Høj Følsom Knap

Alle controllere har bestået de strenge gentag tastetryk test, at sikre, at de gode resultater på knapper , giver stabilitet og stort set nul spil forsinkelse.Høj kvalitet trykfølsomme D-Pad, 360° uden døde zone joysticket, høj følsomhed og nøjagtighed action-knappen, giver dig den hurtigste gaming-oplevelse

Interface Type bluetooth
Kompatibel enhed 5 Støtte Officielle App
Type Gamepads, gaming tilbehør
Stil trådløst spil controller
Certificering CE, Ingen
Pakke No
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer For Terios t3+
Støtte engros/dropshipping
Kompatibel enhed 3 For Android TV box gamepad
Kompatibel Mærke/Model Ingen, Andre
Kompatibel med Smartphone, tablet-pc, TV-Boksen
Kompatibel Enhed For iOS nedenfor 13.4 version gamepad controller
Kompatibel enhed 1 For Android Smart Phone
Funktion PC spil controller
Tilstand bluetooth-gamepad
Kompatibel enhed 2 For PS3/PC/Laptop gamepad
Mærke HAIMAITONG
Kompatibilitet støtte Android 3.2 eller derover system enheder
Kompatibel Kan ikke kompatibel med IOS versioner efter 13.4

Skriv en anmeldelse

Trådløse Joystick, Gamepad PC-Spil Controller Understøtter Bluetooth-BT3.0 Joysticket Til Mobiltelefon, Tablet, TV-Box Holder

Trådløse Joystick, Gamepad PC-Spil Controller Understøtter Bluetooth-BT3.0 Joysticket Til Mobiltelefon, Tablet, TV-Box Holder

Forbindelse