100 Stk 12-14-30-35cm Smukke Billige Farvede strudsefjer For Håndværk Bryllup Dekorationer Temaet Hvid Sort Fjer Struds

Ny vare

kr347.78

-20%

kr434.74

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: buks til dreng, fjer til håret, fjer sølv, blonder pletter på kjole, 3d lace patch, sommerfugl broderi, anime telefonen tilfælde tokyo ghoul, sorte fjer, sort fasan, airbrush-mærkat.

Engros 1 00 Pc ' 30-35CM Smukke billige strudsefjer til gør det selv Smykker Håndværk at Gøre Bryllup Part Indretning Tilbehør til Bryllup Dekoration, Hvis du har brug for en masse af strudsefjer , og tid er mere ivrige.Kontakt os venligst, vi giver dig valget af egnede hurtig.Som DHL, EMS......Skal bare 7-15 dage til at nå dit land.Selvfølgelig, shipping er også meget billige.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den forventede tidsramme, skal du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 6.Du må ikke åben konflikt uden nogen kommunikation , det er urimeligt over for sælger .vi vil gerne hjælpe dig med at løse problemer .

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af køber. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#. 3. Vi vil refundere DIN FULDE BETALING ved modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Lau-byg.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4.Du bedes ikke efterlade den negative feedback, uden nogen kommunikation , ellers vil vi ikke vise dig det refusion eller returnere .

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!

Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer

Moq 100 Stk
Mærke YOYUE
Oprindelse KN(Oprindelse)
Kvalitet Udvalgte Prime Kvalitet
Længde udvalg 12-14 Tommer(30-35cm)
Materiale Strudsefjer
Brug Home Hotel Party Bryllup Udsmykning DIY Smykker Kunsthåndværk
Model-Nummer 30-35cm strudsefjer
Mønster Farvet

Skriv en anmeldelse

100 Stk 12-14-30-35cm Smukke Billige Farvede strudsefjer For Håndværk Bryllup Dekorationer Temaet Hvid Sort Fjer Struds

100 Stk 12-14-30-35cm Smukke Billige Farvede strudsefjer For Håndværk Bryllup Dekorationer Temaet Hvid Sort Fjer Struds

Forbindelse