100pcs Frø Sprouter Vegetabilske Plantning Papir Spirende Papir Planteskole Papir Hydroponiske Anlæg Papir Til Dyrkning af Grøntsager

Ny vare

kr21.17

-26%

kr28.61

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: papir, silke, spinat, microgreen, frø, ananas frø, taske kraft, kinesisk papir, scrapbog papir, taske brugerdefinerede, plant frø.

Funktioner:

1. Sikkerhed: Særlige pad papir til rosenkål retter, også kaldet plantning papir, er ren og hygiejnisk, ikke indeholder restkoncentrationer af kemiske stoffer såsom blegning agent og fluorescerende pulver, og er meget sikker

2. Praktisk: der er Specielt designet til spiring i skufferne.Hvis hullerne i spiring bakke, der er for store og frø er let at falde, er du nødt til at sætte plantning papir på den skuffe, som er meget udbredt i dyrkning af forskellige spirer.

3. Forbedre spireevne: brugen af vækst papir, der hjælper med at bevare fugten og sikre en høj spireevne sats, som er meget velegnet til frø, sojabønner, mung bønner, hvede, rosenkål, osv.

4. Anvendelse: Brug den ru side af plantning af papir, da det ellers vil påvirke vandabsorption.Ikke dække bunden af skuffen helt.Gøre det papir, lidt mindre end bunden af skuffen for at forhindre, at overskydende vand fra utætte og forhindre vandet fra rotten.

5. Bemærk: pakken indeholder kun 100PCS plantning papir, ikke de sorte plantning skuffe.

Specifikation:

Størrelse(ca.):

små 18*26cm/7.08*10.24 tommer

store 52*21,5 cm/20.47*8.46 tommer

Packing Liste: 100*Plantning Af Papir

Spærrede er sikkert for købere og sælgere, anbefaler vi dig at vælge en Spærret konto,der understøtter Kreditkort,

Penge bookere, Visa, Master-card, Western union mv.

Hvis du har brug for at bruge "andre" betalinger,bedes du kontakte os via mail eller besked.

Betaling skal være færdig i løbet af 7 dage, hvis har nogle svært, bedes du meddele mig.

Vi kun sende til dit bekræftet adresse.Sørg for din leveringsadresse er korrekt, før du køber.

Alle ordrer vil blive sendt ud inden for 1-4 hverdage efter bekræftelse af betaling.

Forsendelse med China Post, luftpost, for mindre end 2 kg varer ,generelt vil det tage 25-45 arbejdsdage(nogle lande kan være meget længere) ,hvis du har brug for det varer meget hurtigt ,så kontakt os for DHL osv .Vi beregner shipping cost for dig .Det tager altid ca 3-7 dage til at ankomme.

Vi gør vores bedste for at servicere vores kunder det bedste, vi kan.

Vi vil refundere dig, hvis du returnere varen inden for 7 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.

Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.

Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.

Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

Mærke LeKing
Efterbehandling Andre
Materiale Andre
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sæt Type No
Model-Nummer Bønne spire børnehave papir Plante hæve børnehave papir Fugtgivende

Skriv en anmeldelse

100pcs Frø Sprouter Vegetabilske Plantning Papir Spirende Papir Planteskole Papir Hydroponiske Anlæg Papir Til Dyrkning af Grøntsager

100pcs Frø Sprouter Vegetabilske Plantning Papir Spirende Papir Planteskole Papir Hydroponiske Anlæg Papir Til Dyrkning af Grøntsager

Forbindelse