200pcs/Masse M4x5mm M4*5 ISO7380 Metrisk 304 Rustfrit Stål Button Head Hex Socket Cap Skruen Rundt Hoved Allen Bolt

Ny vare

kr21.17

-4%

kr22.25

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: m48, bolt m4, endeløs skrue, bolt m3, m5 skrue, cykel ti, m4x10 screw, allen bolt, m3, m5.

Metrisk Button Head Hex Socket Cap Skrue Bolt

Størrelse: d*L

Antal:200 stk

Pitch: M4 x0.7 mm

ISO7380 Fuld Tråd

Materiale:304 Rustfrit Stål

Bemærk:billedet viser forskellige størrelse,lige til din orientering.

Hver ordre indeholdt en størrelse.

Skemaet er kun vejledende!

Forsendelse med Skib til USA:7-15 dage Skib til andre lande:15-60 dage Vare blive afsendt inden for 48 timer efter fuld betaling modtager

Returpolitik 100% Tilbage - Garanti 60 dage Vi accepterer returnerer for en ombytning eller tilbagebetaling indenfor 60 dage af elementer levering.Varer skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres.Vi vil ikke betale retur fragt.

Feedback, Når du har modtaget din vare, bedes du give feedback til os, da dette vil informere os om, at du har modtaget dine varer.Vi har virkelig brug for din positive feedback og 5 stjerner efter du har modtaget din ordre, vil vi give dig en positiv feedback.Din tilfredshed er det vigtigste for os.Hvis du har et problem eller spørgsmål om din transaktion, kan du kontakte os, før de forlader enhver form for feedback.Og give os mulighed for at skabe en rimelig rette op på en rimelig tid, uanset hvad dit problem måtte være.Negativ feedback løser ikke noget.Vi er altid villige til at arbejde ting ud.Så er du velkommen til at kontakte os.

Kundeservice Vi er her for at hjælpe dig med din produkt spørgsmål, ordre-status, og vender tilbage.Vores forpligtelse til dig er at besvare din e-mail inden for 24 timer, weekend inden for 48 timer.Send os en e-mail med eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Betingelser for Salg, Import afgifter,skatter og chargee er ikke inkluderet i prisen eller forsendelsesgebyr.Der afgifter er købers responsibity skal Du tjekke med dit lands toldmyndigheder kontor for at afgøre, hvilken af disse yderligere omkostninger vil være, før du køber.Vi plejer at markere varer til en lav pris på toldangivelsen, og vi forsøger at hjælpe dig med at minimere eller undgå GST eller V. A. T. eller andre importafgifter, skatter og afgifter,men vi kan ikke guarance ingen skat, som det er, afhænger af dit land ' s politik.

Skrue Type Maskinskruer
Materiale Rustfrit Stål
Pakke 200-299Pcs
Mærke PAWZYQ
Head Stil Runde
Kørsel Stil hex socket
DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Model-Nummer M4x5

Skriv en anmeldelse

200pcs/Masse M4x5mm M4*5 ISO7380 Metrisk 304 Rustfrit Stål Button Head Hex Socket Cap Skruen Rundt Hoved Allen Bolt

200pcs/Masse M4x5mm M4*5 ISO7380 Metrisk 304 Rustfrit Stål Button Head Hex Socket Cap Skruen Rundt Hoved Allen Bolt

Forbindelse