Leten Kraftfulde Big Head Vibrator AV Stick sexlegetøj til Kvinde Klitoris Genopladelige Magic Wand Kvindelige Onani Massageapparat

Ny vare

kr159.55

-24%

kr212.70

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: kvinder vibrator wand, blowjobs munden, leten, vibrat, europa vibrator wand, mandlige masturb, blowjobs, leten sex, leten stempel, leten mandlige.

Produkt information:

Understøtter USB-genopladelige sammen med det bærbare format gør det til det perfekte personlige elektroniske massageapparat til rejser.

100% Vand-resistente krop giver terapi massageapparat til at blive brugt i bad og brusebad.

Kraftig Motor.Særlig høj-styrke motor giver en enestående magt, muscle pain relief på din bekvemmelighed.

Blød medicinsk silikone.Polstret problemfri massageapparat hoved med bøjelig hals, uden lugt, sikker at bruge.

5 vibrerende mønstre & 6 multi-speed, flere valgmuligheder for at vælge til hammer arm,fødder, muskelsmerter, smerter i & pres.En ideel gave til hende.

Effektivt stimulere klitoris, vagina og G-spot, vække mest intense orgasmer og seksuel nydelse.

Funktioner:

Mærke: Leten

Navn: Vibrator

Type: G-spot Vibrator, Vibrerende Massageapparat, Sex Legetøj

Materiale: Silikone

Funktion: Vandtæt, LED Display

Total Længde:27,5 cm(10.7")

Genopladeligt: USB-Opladning

Lys: Rødt Lys - Opladning; Blå Lys - Udfør Opladning.

Genopladelige Tid: Ca 2h-3h

Brug af Tid: Ca 2h

Vibration: 5 vibrationsindstillinger * 6 frekvens vibration

Pakken Indeholder:

1 * Vibrator

Hemmelige Pakke.

1.Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen skal matche din shipping adresse.

2.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

3.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.

1.Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Der er ingen undtagelser!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2.Alle returnerede varer skal være i den første af emballagen og du skal give os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering.

3.Vi vil fuld refusion, og på emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, når både køber og sælger annullere transaktionen fra Lau-byg.dk.Eller, du kan vælge at få en erstatning.

4.Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produktet er ikke som annonceret.Defekte varer skal rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i første emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.Vi vil ikke refundere eller ombytte varen med en udløbet garanti.1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback Fem Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak.

2.Lad ikke negative feedback, uden at spørge os om hjælp, er du velkommen til at kontakte os først, hvis du har enhver problem.Før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.

Funktion 1 USB-Opladning 3time
Seksuelt Suggestive No
Model-Nummer SKU728079
Commodity Quality Certification 3C
Type G-Spot
Indslag 2 5 vibrationsindstillinger/6 puls styrker
Materiale Silikone
Oprindelse KN(Oprindelse)
Sjofelt Billede No
størrelse As shown picture
Mærke leten
Funktion 3 Under 45db

Skriv en anmeldelse

Leten Kraftfulde Big Head Vibrator AV Stick sexlegetøj til Kvinde Klitoris Genopladelige Magic Wand Kvindelige Onani Massageapparat

Leten Kraftfulde Big Head Vibrator AV Stick sexlegetøj til Kvinde Klitoris Genopladelige Magic Wand Kvindelige Onani Massageapparat

Forbindelse