GP-Pointer Håndholdte Probe Metal Gold Detektor Vibrationer Lys Alarm Sikkerhed Pin-Pointer Instrument, Værktøj uden batteri

Ny vare

kr50.15

-21%

kr63.50

På lager

999 Varer

Ønskeliste

Tags: laser pointer pen, lang rækkevidde metel detektor, detektor guld, laser, grundlæggende elektriske instrumenter, detektor metal, gp pointer, pin-pointer, af metal detektor, primark.

GP-Pointer Håndholdte Probe Metal Gold Detektor Vibrationer Lys Alarm Sikkerhed Pin-Pointer Instrument Værktøj

beskrivelse:

1. Produktet er lille, let og præcist lokaliserer metal objekter hurtigt.Det er ultra-høj stabilitet og høj følsomhed design.Påvisning overflade er 360° all-round opdagelse, som gør det lettere at finde metalgenstande.Produktets design er humaniseret, og den er udstyret med særlige hængende tilbehør og krop, Den er kompakt og nem at bære.Detektorens hoved på forsiden af apparatet er udstyret med en høj lysstyrke LED-lys, som kan bruges som en belysning værktøj, i tilfælde af der ikke er tilstrækkeligt lys.

2. Det har lyd og vibrationer alarmer til at indikere tilstedeværelsen af metalgenstande.Når detektoren bevæger sig tættere på metal-mål, alarm intensiteten vil stige.Mikroprocessor kredsløb kan sikre den maksimale følsomhed, og der er ikke behov for at justere eller finjustere, og operationen er enkel.

3. Det kan arbejde indendørs, udendørs, sand, græs eller jord, og kan hurtigt og præcist at finde mønter, sølv, smykker og guld.Eller til sikkerhed kontrol.

4. Den vandtætte position er under lys og skifte.Batterier, lys og skifte dele kan ikke være nedsænket i vand.

5. Det er transportabel og praktisk.Det er en mini-type, og leveres med en rem, så den er nem at holde og hænge i bæltet.

Funktioner:

1. Alarm indikation: lyd og vibrationer vises på samme tid

2. Følsomhed: om ≥5 cm (til RMB, en yuan mønt)

3. Strømforsyning: 9 V batteri (6F22ND)

4. Kroppen størrelse: 23 x 3,8 x 2,2 cm

5. Vægt: 175 gram

6. Brutto vægt: 275 gram

Pakken indeholder:

1.1 x Håndholdte metaldetektor

2.1 x engelsk manual

3.1 x Lanyard

4.1 x talje ærme

Model-Nummer GP-POINTER
Vandtæt ydeevne Vand-resistent Design
Med LCD-Skærmen Eller Ikke Ja
Bemærk ingen batterier i pakken
DIY-Forsyninger ELEKTRISK
Det vigtigste formål Håndholdt Metaldetektor
Power Type Batteri-Drevet
Oprindelse KN(Oprindelse)
Alarm Lyd og vibrerer på samme tid
Mærke Gaqqee
Certificering CE

Skriv en anmeldelse

GP-Pointer Håndholdte Probe Metal Gold Detektor Vibrationer Lys Alarm Sikkerhed Pin-Pointer Instrument, Værktøj uden batteri

GP-Pointer Håndholdte Probe Metal Gold Detektor Vibrationer Lys Alarm Sikkerhed Pin-Pointer Instrument, Værktøj uden batteri

Forbindelse